Research & development

Kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek

Wij maken er een erezaak van om bestaande productieprocessen te blijven analyseren en verbeteren. Daarbij zijn de eisen van onze klanten betreffende kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek doorslaggevend. Alleen zo kunnen we die perfecte skin garanderen.

We staan daarnaast in nauw contact met veel en diverse leveranciers, want uiteraard willen we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en applicatietechnieken. Een skin mag dan wel perfect zijn, ze moet ook aantrekkelijk zijn en in de tijdsgeest passen.

Op zoek naar een originele of vernieuwende skin voor uw houtproducten? In partnership met bestaande en nieuwe relaties realiseren wij de gewenste skin!

Al 40 jaar de referentie

Het verhaal van Mapo begint in 1978 in Sint-Niklaas, met de oprichting van de firma Mapolux door de familie De Clercq. Oorspronkelijk gestart met schaven, schuren en lakken van plafondtegels evolueerde Mapolux mee met de markt en spitste zich in de loop der jaren volledig toe op de afwerking van hout.
Na een verwoestende brand en de heropbouw op dezelfde locatie kende het bedrijf een enorme groei. Daarom werd het in de jaren ‘90 verhuisd naar Temse, waar een nieuw gebouwencomplex van 8000 m² werd gebouwd.

In 1987 startte Jan Schoonbrood in Houthalen de firma I.V.S. op, voornamelijk bedreven in het lakken van schroten en profielen.

Meer info

Certificaten

Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Kosten noch moeite worden gespaard om ervoor te zorgen dat de geleverde afwerkingen top zijn.
Als teken van erkenning hebben verschillende van onze leveranciers een kwaliteitscertificaat afgeleverd, dat wij met trots op onze website tonen.

Als pionier in de markt en neutrale partner staan wij open voor alle voorstellen, ongeacht of het de ondergrond of de behandelingen betreft. Onze contacten beperken zich zeker niet tot de genoemde leveranciers.

Fire-resistant.nl (dealer)
Klumpp-coatings.de
Overmat.nl
Wocadenmark.dk
Blanchon.com
Kneho-lacke.com
Ppg.com